Nákupní taška je zatím prázdná

Je tu prázdno.
V klidu si vyberte.

Jít nakupovat

Srpen 2024

Jak Jamf Connect a Protect usnadňují správu a zabezpečení Apple zařízení

Nástroje Jamf Connect a Jamf Protect rozšiřují hromadnou správu zařízení, poskytují uživatelům lepší zážitek z přihlašování a posilují zabezpečení zařízení. V tomto článku se podíváme na klíčové funkce a výhody těchto řešení, a proč byste je měli zvážit pro svou firmu.

 

 

Co je Jamf Connect?

Jamf Connect je nástroj, který zjednodušuje přihlašování a správu identit na Mac zařízeních. Umožňuje uživatelům přihlašovat se pomocí svých cloudových účtů, jako jsou Office 365 nebo Google Workspace. To znamená, že se mohou přihlásit stejnými údaji, které používají pro ostatní firemní aplikace, což usnadňuje správu přístupů a zvyšuje bezpečnost.

 

 

Klíčové funkce Jamf Connect

  • Jednotné přihlášení (Single Sign-On): Jamf Connect podporuje jednotné přihlášení, což znamená, že uživatelé mohou použít jeden účet pro přístup ke všem svým aplikacím a službám. To nejen zvyšuje pohodlí, ale také snižuje počet zapomenutých hesel a nutnost jejich obnovy.
  • Bezpečnostní integrace: Díky integraci s MDM řešeními a firemními nástroji pro správu identit můžete snadno řídit přístupová práva a bezpečnostní politiky, což minimalizuje riziko neoprávněného přístupu.
  • Podpora více cloudových identit: Ať už vaše organizace používá Google Workspace, Office 365, nebo jiné cloudové platformy, Jamf Connect se snadno přizpůsobí a umožní hladkou integraci.

 

Co je Jamf Protect?

Jamf Protect je robustní bezpečnostní řešení pro macOS, které chrání vaše zařízení před různými hrozbami. Tento nástroj poskytuje monitorování v reálném čase a chrání před malwarem, phishingem a dalšími kybernetickými útoky.

 

 

Hlavní výhody Jamf Protect

  • Monitoring v reálném čase: Jamf Protect neustále sleduje stav zařízení a detekuje potenciální hrozby. Díky tomu můžete rychle reagovat na bezpečnostní incidenty a minimalizovat riziko.
  • Ochrana dat: Jamf Protect chrání citlivá data a aplikace před neoprávněným přístupem a škodlivými útoky, což je klíčové pro ochranu firemních informací.
  • Jednoduchá správa bezpečnostních politik: S centrálním panelem můžete snadno nastavovat a spravovat bezpečnostní politiky pro všechna zařízení ve vaší síti, což šetří čas a zjednodušuje správu.

 

Proč zvolit Jamf jako MDM řešení?

Jamf je lídrem v oblasti MDM řešení pro Apple zařízení. S produkty jako Jamf Connect a Jamf Protect můžete snadno integrovat Mac zařízení do své IT infrastruktury, zajistit bezpečné přihlášení a ochranu dat. Tyto nástroje jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální ochranu a zároveň zajišťovaly plynulý a efektivní provoz.

 

MDM a podpora od wefree

My vám rádi pomůžeme s výběrem a implementací správného MDM řešení, včetně nastavení, předání zařízení i zaškolení vašich zaměstnanců. Zvolte Jamf a zajistěte si bezproblémovou správu a ochranu vašich Apple zařízení. Jsme tu, abychom vám pomohli dosáhnout maximální efektivity a bezpečnosti.