Nákupní taška je zatím prázdná

Je tu prázdno.
V klidu si vyberte.

Jít nakupovat

Červenec 2024

Google Workspace skvěle doplňuje Apple zařízení ve firemním prostředí

Jako IT firma, která se specializuje na služby pro Apple pozitivní firmy, jsme i již více než 2 roky oficiálním partnerem pro Google Workspace. Co to pro vás znamená a proč jsme se rozhodli tuto spolupráci navázat? Pojďme se na to podívat.

 

 

Apple a Google Workspace: Ideální Kombinace

Apple je známý svou špičkovou kvalitou hardwaru a operačních systémů. Produkty jako Mac, iPad a iPhone jsou oblíbené díky svému designu, výkonu, bezpečnosti a snadnému ovládání. Pro firmy, které tyto produkty používají, je klíčové mít softwarová řešení, která nejen dobře fungují, ale skutečně maximalizují potenciál těchto zařízení.

 

Google Workspace je sada cloudových nástrojů, která zahrnuje Gmail, Google Drive, Google Docs, Google Sheets a další. Tyto aplikace jsou navrženy tak, aby podporovaly spolupráci, produktivitu a efektivitu. A právě zde přichází na řadu naše partnerství – kombinace Apple hardwaru a Google Workspace nabízí nepřekonatelný pracovní ekosystém.

 

 

Co nabízíme jako Google Workspace Partner?

  • Bezproblémová integrace: Naši odborníci zajistí, že vaše Apple zařízení budou plně integrovaná s Google Workspace, což vám umožní maximální využití obou platforem.
  • Podpora a školení: Nabízíme školení pro vaše zaměstnance, aby mohli naplno využívat všechny funkce Google Workspace. Ať už jde o pokročilé funkce v Google Docs nebo optimalizaci využívání Google Drive, jsme tu, abychom vám pomohli.
  • Bezpečnost a správa: Google Workspace nabízí robustní bezpečnostní funkce, které chrání vaše data. Pomůžeme vám nastavit bezpečnostní protokoly a spravovat uživatele tak, aby byla zajištěna maximální ochrana vašich informací.
  • Zákaznická podpora: Jako váš IT partner jsme vždy k dispozici, abychom řešili jakékoliv problémy nebo dotazy. Naši specialisté vám poskytnou rychlou a efektivní podporu.
  • Fakturace v CZK a individuální cenová nabídka na licence: Nabízíme fakturaci v českých korunách a připravíme pro vás individuální cenovou nabídku na licence, která bude odpovídat vašim specifickým potřebám.
  • Licence Gemini: Jako Google Workspace partner můžeme nabízet i licence Gemini, což vám umožní využít další pokročilé nástroje.

 

Proč právě Google Workspace?

Google Workspace nabízí řadu výhod, které Apple produkty skvěle doplňují. Například:

  • Spolupráce v reálném čase: Google Docs, Sheets a Slides umožňují více uživatelům pracovat na jednom dokumentu současně, což výrazně zvyšuje produktivitu a usnadňuje týmovou práci.
  • Přístup odkudkoliv: Díky cloudovému prostředí Google Workspace máte přístup k vašim dokumentům a souborům odkudkoliv, což je ideální pro moderní pracovní prostředí, kde je běžné pracovat z domova nebo na cestách.
  • Bezproblémová synchronizace: Vaše Apple zařízení mohou být snadno synchronizována s Google Workspace, což vám umožní mít všechny důležité informace a dokumenty vždy po ruce.

 

 

Jsme Google Workspace Partner

Jsme hrdí na to, že můžeme našim zákazníkům nabídnout i Google Workspace. Toto partnerství nám umožňuje poskytovat komplexní IT řešení, která kombinují to nejlepší z hardwaru Apple a softwaru Google. Naším cílem je pomoci vaší firmě růst a prosperovat díky nástrojům, které jsou nejen efektivní, ale také snadno použitelné a spolehlivé. Pokud máte zájem o více informací nebo chcete začít využívat Google Workspace ve vaší firmě, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám pomohli využít technologie na maximum.