Nákupní taška je zatím prázdná

Je tu prázdno.
V klidu si vyberte.

Jít nakupovat

Červen 2024

Hromadná správa zařízení pro firmy všech velikostí: Jamf vs. Mosyle

Zvolit správné řešení pro správu zařízení může být klíčovým rozhodnutím, které ovlivní jak denní operace, tak dlouhodobý úspěch vaší firmy. Jamf exceluje v komplexních řešeních pro velké podniky, zatímco Mosyle přináší uživatelsky přívětivé a cenově dostupné možnosti pro menší firmy. My jsme připraveni vás provést rozhodovacím procesem i implementací vybrané platformy.

 

 

Jamf: Proč je hlavní volbou pro větší firmy a podniky

Jamf je široce uznávaný pro svou schopnost efektivně spravovat velké sítě zařízení Apple, což z něj dělá ideální volbu pro korporace, které požadují robustní a bezpečné IT řešení. Mezi hlavní přednosti Jamfu patří:

  • Pokročilá bezpečnost: Jamf poskytuje komplexní bezpečnostní nástroje, včetně správy přístupových práv a šifrování, které zaručují ochranu firemních dat.
  • Automatizace úkolů: Díky široké paletě automatizačních nástrojů mohou IT oddělení efektivně spravovat zařízení, aplikace a bezpečnostní politiky.
  • Škálovatelnost: Jamf snadno zvládne potřeby správy tisíců zařízení, což usnadňuje jeho implementaci ve velkých organizacích.
    Velké firmy jako IBM a SAP si vybraly Jamf pro jeho spolehlivost a schopnost snadno se integrovat do stávajících korporátních systémů.

 

 

Mosyle: Přístupné a efektivní řešení pro malé a střední firmy

Mosyle se vyznačuje jako výborná volba pro malé a střední firmy díky své uživatelské přívětivosti a nízkým nákladům. Jeho klíčové výhody zahrnují:

  • Nákladová efektivita: Mosyle nabízí atraktivní cenové modely, které jsou dostupné pro firmy s omezenými rozpočty.
  • Snadná implementace a údržba: Uživatelsky přívětivé rozhraní umožňuje snadné nastavení a správu, což minimalizuje potřebu technického zasahování.
  • Flexibilita: Mosyle poskytuje flexibilní plány a služby, které lze přizpůsobit specifickým potřebám každé firmy.
    Start-upy a malé firmy často volí Mosyle pro jeho schopnost efektivně spravovat zařízení bez potřeby komplexního nastavení.

 

 

Cenové srovnání

Volba mezi Jamf a Mosyle by neměla být komplikovaná. Každá platforma nabízí specifické výhody, které mohou splnit různé potřeby vaší firmy. Při rozhodování je důležité zvážit nejen technické specifikace, ale také náklady spojené s každým řešením.

  • Jamf Pro: Ceny začínají přibližně od $4.00 za zařízení za měsíc pro základní plán
  • Mosyle Business: Ceny začínají od $1.00 za zařízení za měsíc, což činí Mosyle velmi atraktivním pro menší firmy

Jamf se může jevit jako dražší volba, ale jeho cena odráží jeho pokročilé možnosti správy a bezpečnostní funkce, které jsou ideální pro velké organizace s náročnými IT požadavky. Na druhou stranu, Mosyle nabízí základní správu zařízení za zlomek ceny, což je ideální pro menší firmy, které potřebují efektivní řešení bez velkých investic do infrastruktury.

 

Jak vám můžeme pomoci

Nechte si poradit od našich expertů, kteří vám pomohou vybrat a implementovat řešení, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Nabízíme kompletní podporu pro obě platformy, včetně instalace, nastavení a pravidelné správy. Ať už se rozhodnete pro Jamf nebo Mosyle, zajistíme, že vaše investice do hromadné správy přinese maximální užitek.