Nákupní taška je zatím prázdná

Je tu prázdno.
V klidu si vyberte.

Jít nakupovat

Červen 2024

Společnost wefree se připojuje ke skupině Smarty BRANDS.

V květnu 2024 se společnost wefree stala součástí skupiny Smarty BRANDS., která mimo jiné provozuje i síť Apple Premium Partner prodejen iWant. Toto spojení přináší zcela nový rozměr služeb pro firmy, které hledají nejen špičkový hardware, ale i komplexní IT služby. Spojení umožňuje nabídnout klientům široké spektrum služeb, které pokryjí veškeré jejich IT potřeby.

 

 

Hardware od Smarty. Služby od wefree.

Spojení wefree a Smarty umožňuje nabízet komplexní balíček, který zahrnuje dodávku hardwaru a veškeré služby spojené s jeho správou, používáním a údržbou. Jejich společná vize je poskytovat firmám inovativní řešení, která jim umožní soustředit se na své hlavní obchodní činnosti a být úspěšné v konkurenčním prostředí. Tato spolupráce přináší mnoho příležitostí a inovací.

 

Spojení se Smarty si opravdu vážím a jsem nadšený z možností, které nám to začíná přinášet. Ve Smarty jsme našli partnera, se kterým si od začátku rozumíme a který ocení naše dovednosti. Tímto spojením můžeme zákazníkům nabídnout komplexní a efektivní řešení, které pokryje všechny jejich technologické požadavky. Zároveň nám to umožní rychle reagovat na potřeby trhu a přinášet skutečně inovativní řešení, čímž zajistíme maximální spokojenost klientů a podpoříme jejich úspěch.říká Jan Tůma, spoluzakladatel wefree.

 

 

Výhody externího IT a hromadné správy (MDM)

Firmy stále častěji přecházejí na model externího IT z několika důvodů. Outsourcing IT služeb umožňuje malým a středním firmám soustředit se na jejich hlavní činnost a nechávat správu IT na odbornících. Právě wefree se specializuje na IT outsourcing, hromadnou správu (MDM) a komplexní konzultace pro IT oddělení.

 

Outsourcing IT služeb je dnes populárním trendem, který firmám pomáhá optimalizovat náklady a zvýšit efektivitu. Externí IT podpora nevyžaduje dovolenou, technici nepotřebují pracovní místo, počítač, telefon a firmě nepřináší žádné dodatečné náklady za jejich sebezlepšování. Hlavně z těchto důvodů je IT outsourcing v mnoha ohledech finančně výhodnější." uvádí Filip Nerad, spoluzakladatel wefree.

 

 

Hromadná správa zařízení je zásadní službou, kterou wefree ve spolupráci se Smarty firmám poskytuje. Tato technologie umožňuje centralizovanou správu a zabezpečení všech firemních zařízení, přinášející řadu významných výhod. Díky MDM mohou firmy snadno nasazovat nová zařízení, spravovat aktualizace, nastavovat bezpečnostní politiky a monitorovat zařízení, což výrazně zvyšuje úroveň bezpečnosti a minimalizuje riziko ztráty dat. Navíc, MDM pomáhá firmám ušetřit peníze tím, že centralizuje správu a údržbu jejich zařízení.

 

Hromadná správa zařízení je pro firmy zásadní. Umožňuje mít vše pod kontrolou a zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti. Díky této správě nemusí IT oddělení trávit hodiny nastavováním zařízení pro nové zaměstnance, protože vše lze provést hromadně a na pár kliknutí." dodává Tůma.

 

Multiplatformní prostředí jako nový standard

Dnešní firemní prostředí není omezeno na jednu platformu. Naopak, firmy často pracují v multiplatformním prostředí, kde se setkáváme s Windows, Android, iOS a macOS. Tento trend je v souladu s rostoucí flexibilitou a potřebou firem poskytovat svým zaměstnancům možnost volby platformy. Smarty s wefree společně podporují tuto filozofii a nabízejí řešení, která umožňují snadnou integraci a správu různých platforem.

 

Moderní firmy už neřeší jednu značku, ale pracují v multiplatformním prostředí. To je trend, který podporujeme a který firmám přináší velké výhody. Stejně tak je velkým trendem právě možnost výběru zařízení, kdy zaměstnanci mohou pracovat v prostředí, které znají a ve kterém se jim dobře pracuje. Díky tomu jsou spokojenější a efektivnější.vysvětluje Radoslav Jonák, Head of B2B Sales ve Smarty.

 

 

Spojení, které přináší hodnotu

Spojení wefree a Smarty přináší firemním klientům mnoho výhod. Smarty dodá počítače, mobilní zařízení, servery a AV techniku a zajistí servis, zatímco wefree poskytne IT konzultace, implementaci, správu infrastruktury, údržbu, IT outsourcing, školení a podporu. Toto spojení zjednodušuje procesy, snižuje administrativní zátěž a zajišťuje efektivní provoz.

 

Více o společnosti wefree

Společnost wefree je členem celosvětové sítě Apple Consultants Network a od roku 2017 poskytuje kompletní IT outsourcing, hromadnou správu a implementaci zařízení ve firmách. Specializuje se na kompletní řešení pro Apple pozitivní firmy i ty zvažující přechod na Apple technologie. Pomáhá zákazníkům se správným nastavením a integrací nových zařízení do firemního prostředí a zajišťuje komplexní správu IT, včetně aktualizací, monitoringu, správy sítě a zálohování dat. Jejich IT tým poskytuje rychlou a efektivní podporu, technické řešení, školení i poradenství.

 

Více o společnosti Smarty

Společnost založil v roce 2012 Petr Syrůček. Dnes do Smarty BRANDS. patří e-shop a kamenné prodejny s elektronikou Smarty.cz a prémiový prodejce značky Apple iWant. Ten v České republice kromě e-shopu provozuje i kamenné prodejny se statusem Apple Premium Partner. Smarty BRANDS. nabízí také vlastní značku počítačů TIGO. V roce 2021 získala značku a síť prodejen JRC, které postupně integruje do své sítě. Smarty.cz se kromě nabídky komplexního portfolia telco&IT&smart elektroniky a gamingu zaměřuje také na celorepublikovou obsluhu B2B zákazníků všech velikostí, poskytování IT služeb, vlastní financování či pronájem koncových zařízení, servisní i bazarové služby či pořádání pravidelných workshopů a školení na míru pro firemní i běžné zákazníky.