Nákupní taška je zatím prázdná

Je tu prázdno.
V klidu si vyberte.

Jít nakupovat

Březen 2024

Máme certifikaci ACSP a jsme součástí Apple Consultants Network

Naše společnost se pyšní nově získaným statusem člena Apple Consultants Network (ACN), prestižní sítě certifikovaných partnerů Apple, která se specializuje na poskytování podpory a služeb firemním klientům. Tento významný úspěch, doplněný o certifikaci Apple Certified Support Professional (ACSP), podtrhuje naši expertízu a závazek k poskytování vysoce kvalitních služeb v rámci Apple ekosystému.

 

 

Co je Apple Consultants Network?

Apple Consultants Network je globální síť profesionálních poskytovatelů služeb a konzultantů, kteří se specializují na řešení a implementaci technologií Apple ve firemním prostředí. Členové ACN jsou odborníci, kteří prošli přísným výběrovým procesem a získali certifikace potřebné k poskytování expertních rad, služeb a technické podpory pro produkty Apple. Tato síť nabízí širokou škálu služeb od nastavení a konfigurace zařízení Apple, přes řízení IT infrastruktury, až po pokročilé konzultační služby v oblasti řešení specifických podnikových potřeb s využitím technologií Apple.

 

Význam certifikace Apple Certified Support Professional

Certifikace Apple Certified Support Professional je uznání pro techniky a konzultanty, kteří mají hluboké znalosti o operačním systému macOS a jsou schopni poskytovat kvalifikovanou podporu uživatelům. Tato certifikace potvrzuje naši schopnost řešit běžné problémy a efektivně spravovat zařízení v různorodých pracovních prostředích. Získáním ACSP se naše firma odlišuje na trhu, zvyšuje svou hodnotu pro současné a potenciální klienty a zároveň potvrzuje naši odbornost ve firemním prostředí.

 

„Úspěšně jsme absolvovali náročné testy potřebné k získání certifikace a jsme moc rádi, že jsme se stali součástí sítě odborníků Apple Consultants Network. Bereme to jako potvrzení toho, že svou práci děláme dobře." vyjádřil se k certifikaci Jan Tůma, jednatel wefree. 

 

První v Česku a na Slovensku

Certifikaci jsme získali již v roce 2023 a stali se prvním subjektem v Česku a na Slovensku, který byl přijat do Apple Consultants Network, což je významný úspěch. Tento milník nejen posílil naši pozici na trhu, ale také značně zvýšil naší viditelnost mezi firemními klienty, kteří hledají kvalifikované poskytovatele služeb s oficiálním uznáním od Apple.

 

„Jako certifikovaní Apple konzultanti pomůžeme nejen s nákupem Apple produktů, ale také s implementací, správou a financováním. Největší odměnou pro nás jsou spokojené firmy a jejich zaměstnanci." uzavřel Jan Tůma.