Nákupní taška je zatím prázdná

Je tu prázdno.
V klidu si vyberte.

Jít nakupovat

Leden 2024

Výběr Macu na míru: Nejnovější modely pro rok 2024 a jejich využití v práci

Výběr správného Macu je klíčový pro maximalizaci vaší produktivity a spokojenosti v práci. Každý typ práce vyžaduje od počítače různé specifikace a funkce. Zde je průvodce, který vám pomůže rozhodnout, jaký model Macu by nejlépe vyhovoval vašim profesionálním potřebám, vycházející z nejnovějších modelů k roku 2024.

 

Grafický design a video editace: 16palcový MacBook Pro s čipem M3 Max

Pro grafické designéry a video editory, kteří potřebují výkonný počítač s pokročilými funkcemi, je ideální 16palcový MacBook Pro s čipem M3 Max. Tento model nabízí nejlepší výkon a vysokou kvalitu obrazovky, což je klíčové pro náročné úlohy jako je editace videa nebo práce s grafickými programy.

Programování a softwarový vývoj: 14palcový MacBook Pro s čipem M3 Pro

Pro programátory a softwarové vývojáře je 14palcový MacBook Pro s čipem M3 Pro ideální volbou. Poskytuje vynikající výkon, dlouhou výdrž baterie a možnost připojení k externím displejům, což je užitečné při kódování a testování aplikací.

 

Kancelářská práce a administrativa: 15 palcový MacBook Air s čipem M2

Pro běžné kancelářské úkoly, jako je práce s dokumenty, e-maily a internetové prohlížení, je 15 palcový MacBook Air s čipem M2 skvělou volbou. Je lehký, má dobrý výkon pro běžné úkoly a nabízí vynikající výdrž baterie a pořádně velký displej pro jakoukoliv práci.

 

Mobilní pracovníci a cestující: MacBook Air s čipem M2

Pro ty, kteří často pracují na cestách nebo potřebují lehký a přenosný počítač, je MacBook Air s čipem M2 ideální. Jeho lehká konstrukce a dlouhá výdrž baterie jsou perfektní pro práci mimo kancelář.

 

Vysoký výkon pro profesionály: Mac Studio s čipem M2 Ultra

Pro profesionály, kteří potřebují extrémní výkon pro náročné úlohy, jako je 3D modelování, vědecké výpočty nebo pokročilá datová analýza, je Mac Studio s čipem M2 Ultra ideální volbou. Nabízí neuvěřitelný výkon s až 32 CPU jádry a 80 GPU jádry.

 

V tomto průvodci najdete nejnovější modely Maců pro rok 2024 a zjistíte, který z nich je nejlepší volbou pro různé typy pracovních pozic. A co je nejlepší, každý z těchto modelů si u nás můžete pronajmout prostřednictvím operativního leasingu. Tato možnost vám nabízí flexibilní řešení pro získání nejnovějších technologií Apple ve formě měsíčního předplatného, což vám umožní udržet vaši firmu technologicky aktuální bez zatěžování vašeho kapitálového rozpočtu.