Nákupní taška je zatím prázdná

Je tu prázdno.
V klidu si vyberte.

Jít nakupovat

Říjen 2023

Apple představil novou řadu MacBooků Pro s čipy M3

Apple otevřel novou kapitolu v oblasti výkonu a schopností notebooků MacBook Pro s uvedením nové řady procesorů M3: M3, M3 Pro a M3 Max. Tyto čipy přinášejí zásadní vylepšení v oblasti rychlosti CPU, výkonu GPU a celkového výkonu, což z nich dělá ideální volbu pro profesionály i náročné uživatele.

Tato nová řada MacBooků Pro přináší výkon, který překračuje hranice toho, co bylo doposud možné, a poskytuje uživatelům neuvěřitelnou flexibilitu a možnosti pro jejich tvůrčí a profesionální projekty. Apple opět posunul laťku v oblasti výkonu notebooků, což z něj dělá vzrušující dobu pro uživatele Macu po celém světě. Nová řada MacBooků Pro se prezentuje jako výjimečný počítač pro profesionály, studenty i nadšence, kteří hledají špičkový výkon, úžasný displej a vynikající přenosnost. Srdcem tohoto technologického skvostu jsou nové čipy M3, M3 Pro a M3 Max, které zajišťují nebývalý výkon a efektivitu v každé úloze.

 

Displej Liquid Retina XDR je jedním z hlavních lákadel této řady, poskytující uživatelům nádherný vizuální zážitek, ostrý obraz a živé barvy. S o 20 % vyšší jasem SDR obsahu se MacBooky Pro postarají o to, aby každý detail byl vidět i v těch nejsvětlejších scénách.

 

Integrovaná kamera s rozlišením 1080p a fenomenální zvuková soustava se šesti reproduktory zajišťují, že videokonference a multimediální zážitky jsou na MacBooku Pro vždy prvotřídní. K tomu přispívá i široká paleta konektorů, která umožňuje připojení různého příslušenství a zajišťuje tak vysokou flexibilitu při práci.

 

Přestože nabízí MacBook Pro ohromující výkon a špičkové technologie, jeho baterie zůstává silná a vydrží až 22 hodin na jedno nabití. To z něj činí skvělého společníka na cesty, umožňujícího uživatelům pracovat, tvořit a bavit se, kdekoli jsou.

 

Čipy M3 jsou tu

Nová generace GPU přináší výrazně vyšší výkon, což ocení zejména uživatelé pracující s náročnými grafickými aplikacemi a hrami. Dynamická mezipaměť optimalizuje využití paměti v reálném čase, což zvyšuje efektivitu a výkon GPU.

S novými čipy přicházejí i nové renderovací funkce, včetně hardwarově akcelerovaného síťového stínování a sledování paprsků, což umožňuje vytvářet vizuálně bohatší a realističtější scény v hrách. Apple tedy opět posouvá hranice výkonu a nabízí uživatelům ještě silnější a výkonnější zážitek.

 

14palcový MacBook Pro s čipem M3

MacBook Pro s 14palcovou obrazovkou a čipem M3 je ideálním nástrojem pro všechny, kteří se chtějí věnovat svým vášním naplno – ať už jde o studenty, podnikatele, nadšené hudebníky nebo filmové tvůrce. Výkonnost tohoto zařízení je o 60 % vyšší než u 13palcové verze s čipem M1, což z něj činí mimořádně výkonného pomocníka. Jeho pokročilý chladicí systém zaručuje, že si MacBook Pro s čipem M3 poradí i s těmi nejnáročnějšími úlohami, aniž by došlo k jakémukoliv zpomalení. Nové MacBooky Pro nabízejí tento vynikající výkon a řadu nových funkcí za atraktivní cenu, která startuje na 49990 Kč.

MacBook Pro s čipem M3 exceluje v mnoha oblastech:

  • Renderování ve Final Cut Pro je až 7,4× rychlejší ve srovnání s 13palcovým MacBookem Pro s procesorem Intel Core i7 a o 60 % rychlejší, než je 13palcový MacBook Pro s čipem M1.
  • Kompilace kódu v Xcode probíhá až 3,7× rychleji ve srovnání s 13palcovým MacBookem Pro s procesorem Intel Core i7 a o 40 % rychleji oproti 13palcovému MacBooku Pro s čipem M1.
  • Práce s tabulkami v Microsoft Excel je až 3,5× rychlejší ve srovnání s 13palcovým MacBookem Pro s procesorem Intel Core i7 a o 40 % rychlejší, než je 13palcový MacBook Pro s čipem M1.

Toto všechno z MacBooku Pro s čipem M3 dělá neodolatelnou volbu pro všechny, kdo chtějí dosáhnout výjimečných výsledků ve své práci nebo tvorbě.

 

14palcový a 16palcový MacBook Pro s čipem M3 Pro

Pro profesionály s vysokými nároky, jako jsou programátoři, kreativní umělci nebo vědečtí pracovníci, je zde MacBook Pro vybavený čipem M3 Pro. Nabízí extrémní výkon, rozsáhlou kapacitu paměti a výkon zrychlený až o 40 % v porovnání s 16palcovou verzí s čipem M1 Pro.

MacBook Pro s čipem M3 Pro dosahuje úctyhodných výsledků:

  • Ve srovnání s nejvýkonnější verzí MacBooku Pro s Intelovým procesorem je schopen zpracovat filtry a další funkce v Adobe Photoshop až 3× rychleji, a v porovnání s 16palcovou verzí s čipem M1 Pro je o 40 % rychlejší.
  • Při sekvenování DNA pomocí aplikace MinKNOW od Oxford Nanopore je až 20× rychlejší než MacBook Pro s nejvýkonnějším Intelovým procesorem a o 36 % rychlejší než 16palcový MacBook Pro s čipem M1 Pro.
  • Ve zpracování textu v Adobe Premiere Pro předčí 16palcový MacBook Pro s Intelovým procesorem o 1,7× a 16palcový MacBook Pro s čipem M1 Pro o 30 %.

Tyto údaje jasně ukazují, že MacBook Pro s čipem M3 Pro je skvělou volbou pro ty, kteří vyžadují vysoký výkon pro svoji práci a projekty.

 

14palcový a 16palcový MacBook Pro s čipem M3 Max

MacBook Pro s čipem M3 Max je skvělou volbou pro ty nejnáročnější uživatele, včetně těch, kteří pracují na modelech strojového učení, vytvářejí 3D grafiku nebo se věnují střihu videa. Jeho výkon je až 2,5× vyšší než u 16palcového MacBooku Pro s čipem M1 Max a dokonce až 11× vyšší než u nejvýkonnějšího MacBooku Pro s Intelovým procesorem. Podpora pro až 128 GB jednotné paměti umožňuje uživatelům zvládat i ty nejnáročnější a nejkomplexnější projekty, které vyžadují současné používání mnoha profesionálních aplikací a pluginů, nebo umožňuje skladatelům pracovat na filmové hudbě s přímým přístupem ke celé orchestrální knihovně uložené v paměti.

MacBook Pro s čipem M3 Max si poradí i s nejtěžšími úlohami:

  • Simulace dynamických systémů v MATLAB od MathWorks probíhá až 5,5× rychleji než u nejvýkonnějšího MacBooku Pro s Intelovým procesorem a 2× rychleji než u 16palcového MacBooku Pro s čipem M1 Max.
  • Renderování v Redshift od Maxon je až 5,3× rychlejší než u nejvýkonnějšího MacBooku Pro s Intelovým procesorem a 2,5× rychlejší než u 16palcového MacBooku Pro s čipem M1 Max.
  • Redukce šumu v DaVinci Resolve Studio od Blackmagic probíhá až 2,7× rychleji než u nejvýkonnějšího MacBooku Pro s Intelovým procesorem a je o 65 % rychlejší než u 16palcového MacBooku Pro s čipem M1 Max.

Toto všechno z MacBooku Pro s čipem M3 Max činí naprosto výjimečné zařízení, které splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů.

 

Nově také ve vesmírně černé

černé barvě, která dokonale odpovídá potřebám profesionálních uživatelů. Povrch notebooků prošel inovativním chemickým procesem, díky kterému je pokrytý anodizovanou vrstvou, která zabraňuje přilnavosti otisků prstů. Tímto způsobem dochází k zajímavé kombinaci estetiky a funkčnosti, která těmto modelům dodává na exkluzivitě.

MacBook Pro je vyroben z odolné slitiny s 100% recyklovaným hliníkem, což zdůrazňuje závazek společnosti Apple k udržitelnosti. Obsahuje 100% recyklované prvky vzácných zemin, cín a zlato, a je navržen bez použití škodlivých látek jako berylium či rtuť. Obal je také ekologický, s recyklovanými nebo udržitelně získávanými dřevními vlákny.